Сардельки дитячі вершкові з м’яса птахів – рецепт.




sardelkyСардельки дитячі вершкові з м’яса птахів – рецепт.
Інгредієнти:
Склад на 2кг сардельок :
Філе індички – 1кг
Філе грудки курячої – 1кг
Вершки 20 % – 200мл
Масло вершкове ( розтоплене ) – 200 г
Яйце – 1шт
Кориця – 2г
Сіль дрібна кухонна – 40г
кишка свиняча (40 /42) – 2,5 м

Спосіб приготування:
М’ясо пропустити через м’ясорубку з дрібною решіткою не менше 4-х разів;

rp365518_large
Додати у фарш охолоджені вершки, добре вимісити;
Потім додати сіль, яйце, корицю – знову добре вимісити;
Потроху підливати до фаршу масло і збити всі інградієнти блендером до однорідної маси.

rp365519_large
Залишити фарш в прохолодному місці на 1 годину;
Набити підготовлену кишку ( промиту в холодній воді з зовнішній і внутрішній сторонах ) не дуже щільно, щоб потім перекрутити кожні 6 -7см;
Варити при температурі 85 градусів – 25 хвилин.

rp365520_large


Comments:

Залиши перший коментар

Зашили коментар

Ваш email не буде публікуватися.


*