Сирний пудинг з горіхами і родзинками




Сирний пудинг з горіхами і родзинками

 

surnuy pydungЧас приготування: 45 хв.
Кількість порцій: 3

Інгредієнти:
– сир – 300 г
– яйця – 2 шт.
– цукрова пудра – 1/4 склянки
– панірувальні сухарі – 2 ст. ложки + 1 (для обсипання форми)
– горіхи волоські (мигдаль) – 30 г
– родзинки – 1,5 ст. ложки
– терта лимона цедра – 1/2 ст. ложки
– ванільний цукор – 1/2 ч. л.

Як приготувати:

Подрібніть горіхи (або мигдаль). Замочіть ізюм в теплій воді на 5 хвилин, потім обсушіть і обкачайте в невеликій кількості борошна. Потім розітріть жовтки з цукровою пудрою, з’єднайте з протертим сиром, додайте солі, лимонну цедру і ванільний цукор, збийте.
Далі потрібно збити яєчні білки в густу піну. Потім змішайте сирну масу з сухарями, родзинками,  горіхами і додайте збиті білки.

Форму, змастіть маслом, посипте панірувальними сухарями і заповніть на 3/4 сирною масою.  Запікайте в розігрітій до 180 * С духовці 30-35 хвилин.
Після запікання пудинг викладіть на тарілку,  подавати можна з фруктовим сиропом або сметаною.


Comments:

Залиши перший коментар

Зашили коментар

Ваш email не буде публікуватися.


*